< leuke thema babyshower tips

leuke babyshower tips
babyshower etiquette
babyshower geschiedenis
babyshower spelletjes
creatieve babyshower spelletjes
hapjes voor een babyshower
high tea babyshower
ideeen voor een babyshower
organiseren babyshower

leuke babyshower spelletjes
babybingo
babybrabbel
babydieren
baby in andere taal
babyliedjes
bakerpraatjes
bekende ouders
jongen of meisje
jongensnamen
mama of papa jongen
mama of papa meisje
meisjesnamen
prijs raden
wat ik voor je wens
woorden met jongen
woorden met meisje
antwoorden spelletjes

babyshower checklist
checklist babyshower

babyshower recepten
scones
soesjes

meer babyshower tips
feestartikelen voor babyshower
leuke babyshower uitnodiging

leuke babyshower plaatjes
babybad
baby ballonnen
baby op de maan
babyschoentjes
babyvoetjes
beschuit met muisjes
disney baby
hobbelpaard
huilende baby
jongen baby
kinderwagen
knuffelbeer
lachende baby
leuke baby
luier
meisje baby
ooievaar
rammelaar
rompertjes
slabbertjes
slapende baby
speen
spelende baby
vintage baby
wieg
zwangerschap
Thema voor een babyshower

We zetten enkele leuke thema’s voor je op een rijtje! Om te beginnen is het natuurlijk niet noodzakelijk om een thema te kiezen, ‘baby’ op zich is al een thema. Maar soms zijn thema’s wel handig, je kunt er je versiering, cadeaus, uitnodigingen, de hapjes en drankjes op laten aansluiten.

De eco-vriendelijke babyshower

Het is de nieuwste trend, een ‘groene’ of eco-vriendelijke babyshower. De uitnodigingen via mail of op milieuvriendelijk papier gedrukt. Versieringen kunnen bestaan uit bloemen in grote potten, bamboe, kaarsen of fruit. (natuurlijk van de plaatselijke winkeliers) Een prachtige omgeving hiervoor is een tuin of een park. Gebruik geen plastic bekertjes of bordjes ( het is alleen even een afwas) en serveer hapjes en drankjes die passen in een ‘groen’ thema.

En het is een meisje/jongetje!

De verrassing is net zo groot voor de aanstaande moeder (en eventueel vader) als voor de gasten. Wanneer er een echo is gemaakt (bij een echo in week 20 is goed te zien of het een jongen of meisje is) kunnen de aanstaande ouders vragen om de uitslag in een envelop te doen en niet te vertellen. De envelop wordt gegeven aan de organisatrice van de babyshower. Deze zorgt voor een ludieke manier om het geslacht van de baby bekent te maken. Bijvoorbeeld, een mooie taart die wanneer je hem doorsnijdt van binnen blauw of roze is.


Strand babyshower

Natuurlijk alleen in de zomer! Inderdaad het moet mooi weer zijn maar het is wel de vrolijkste babyshower ooit. Overigens je kunt ook de achtertuin of zelfs een woonkamer omtoveren in een zomers strandthema. Parasols, strandemmertjes en schepjes, badlakens en matjes, zwembandjes en badeendjes. (die laatste niet helemaal in het thema maar wel lekker vrolijk) Laat de gasten genieten van een zomerse bbq met vrolijk gekleurde drankjes. Bij een babyshower horen natuurlijk spelletjes en wat past beter bij dit thema dan een wedstrijdje zandkastelen bouwen.

Scrapbook Babyshower

Veruit favoriet wanneer je graag een creatieve babyshower wilt geven. Geef je gasten voldoende papier, lijm en scharen en knip samen een mooi scrapbook voor de baby. Het is niet alleen leuk om samen te doen maar daarnaast ook een geweldig cadeau.

Kleur

Het gaat dan vooral om de versieringen, de aankleding van de tafel met hapjes, kleurtje van de drankjes, etc.. Laat de babyshower draaien om de lievelingskleur van de aanstaande mama!


Surprise!

Je moet heel zeker weten dat de aanstaande mama (of papa) op dit moment wel gediend is van een verrassing. Maar wel één van de leukste feesten om te geven.

Mama babyshower

Een babyshower waar vooral de mama centraal staat en de cadeautjes ook vooral op haar gericht zijn. Denk aan manden met badproducten, tegoedbon voor een dagje wellness, boek van haar favoriete schrijfster, kledingaccessoires, enz.. Vooral geschikt voor een babyshower voor een tweede of derde kindje.

Alle eendjes zwemmen in het water

Vrolijker kunnen we het niet bedenken, kleine (bad)eendjes die de kamer bevolken. Schrijf je uitnodigingen op kleine eendjes om de gasten in de sfeer te brengen. (nadeel is een beetje dat je ze wel zelf moet bezorgen) Versier de tafel met eendjes in allerlei formaten en de taart met gesuikerde kleine eendjes.

Voor mama & papa

Het wordt de laatste jaren steeds populairder, een babyshower voor zowel de aanstaande mama als de aanstaande papa. We zijn er wel voor om eerst aan de mama te vragen of ze wel een mama&papa shower wil. De sfeer op een dergelijke babyshower is anders maar minstens net zo leuk!

home
© leuke-tips.nl - leuke thema babyshower tips