leuke babyshower tips
babyshower etiquette
babyshower geschiedenis
babyshower spelletjes
creatieve babyshower spelletjes
hapjes voor een babyshower
high tea babyshower
ideeen voor een babyshower
leuke thema babyshower tips
organiseren babyshower

leuke babyshower spelletjes
babybingo
babybrabbel
babydieren
baby in andere taal
babyliedjes
bakerpraatjes
bekende ouders
jongen of meisje
jongensnamen
mama of papa jongen
mama of papa meisje
meisjesnamen
prijs raden
wat ik voor je wens
woorden met jongen
woorden met meisje
antwoorden spelletjes

babyshower checklist
checklist babyshower

babyshower recepten
scones
soesjes

meer babyshower tips
feestartikelen voor babyshower
leuke babyshower uitnodiging

leuke babyshower plaatjes
babybad
baby ballonnen
baby op de maan
babyschoentjes
babyvoetjes
beschuit met muisjes
disney baby
hobbelpaard
huilende baby
jongen baby
kinderwagen
knuffelbeer
lachende baby
leuke baby
luier
meisje baby
ooievaar
rammelaar
rompertjes
slabbertjes
slapende baby
speen
spelende baby
vintage baby
wieg
zwangerschap
Leuke babyshower tips, babyshower etiquette, babyshower geschiedenis, babyshower spelletjes, hapjes voor een babyshower, high tea babyshower, ideeen voor een babyshower, organiseren babyshower, feestartikelen voor babyshower, uitnodigingen voor babyshower, leuke babyshower plaatjes.

Leuke babyshower tips, wat is er leuker dan het organiseren van een babyshower. Een babyshower is een feestje voor de aanstaande mama en wordt meestal georganiseerd door een vriendin of familielid. We hebben verschillende ideeën voor een babyshower voor je bij elkaar gezocht.

De leukste cadeaus voor een babyshower en natuurlijk originele feestversiering. Het is misschien lastig om versiering te kiezen wanneer je nog niet weet of het een jongetje of meisje wordt maar een combinatie van roze en blauw kan natuurlijk altijd. Vind je dit niet zo leuk dan kun je ook kiezen voor de lievelingskleur van de aanstaande mama.

Overigens we hebben het steeds over de aanstaande mama maar ook papa’s worden de laatste jaren steeds meer betrokken bij een babyshower.Voor de organisatie van een babyshower hebben we een handige checklist gemaakt, gewoon het lijstje afvinken. Begin op tijd en je zult zien dat de organisatie helemaal niet zo moeilijk is.

Om gasten uit te nodigen hebben we de leukste uitnodigingen voor een babyshower voor je gevonden. Alleen nog even een leuk tekstje schrijven en adresseren.


Spelletjes horen bij een babyshower, we hebben een flink aantal voor je bij elkaar gezet in ‘spelletjes voor een babyshower’ en ‘leuke spelletjes voor een babyshower’. Bij ieder spel staat wat je nodig hebt en hoeveel tijd het spel kost, bij veel spellen hebben we ook printvellen gemaakt. Printvellen kun je afdrukken en met een pen erbij aan de gasten uitdelen.

Wil je het liever wat creatiever dan hebben we verschillende ideeën voor een creatieve babyshower, van het bekende rompertjes versieren, een lief baby-ABC maken tot een heus babydekentje.

Gasten moeten natuurlijk ook kleine hapjes geserveerd krijgen, bij een babyshower gaat het vaak om fingerfood. We geven je een paar recepten voor o.a. cupcakejes, soesje en scones. Die laatste horen bij een babyshower die gegeven wordt als een High Tea.

Hoe hoort het eigenlijk? Is er een etiquette voor een babyshower? Ja, die is er. Nu vinden we dat je niet beslist de etiquette hoeft te volgen maar voor wie dat wel wil (of een beetje) hebben we enkele regels beschreven. Wie organiseert een babyshower, wanneer organiseer je een babyshower, wie nodig je uit, kun je er meer dan één geven, een babyshower voor een tweede kindje?, enz..


Thema’s voor een babyshower, ze zijn best handig. Je kunt er de versiering op laten aansluiten, de uitnodigingen, hapjes & drankjes en eventueel de bedankjes voor de gasten. We geven je enkele thema’s die populair zijn en een paar die je misschien nog niet kende.

Babyshowers worden al heel lang gegeven, het was in de eerste jaren een moment om de aanstaande mama van goede raad te voorzien. In Engeland, waar de ‘moderne’ babyshower ontstaat gaven de dames een High Tea en zelfgemaakte cadeautjes.

Eigenlijk zijn beide door de jaren heen populair gebleven. Zelfs deze deftige Victoriaanse dames speelde al korte spelletjes en sommige daarvan worden nog steeds gespeeld. Zoals we al schreven de babyshower veranderde wel. Ook papa’s werden betrokken in de babyshower, soms krijgen zelfs opa’s en oma’s een heuse shower. Daarnaast kwamen er showers voor het tweede, derde (enz.) kindje. Het is niet meer dan logisch, ook dit kind is heel welkom.

Het is speciaal een geboorte, een nieuw klein mensje, daarom hopen wij dat de traditie van een babyshower nog heel lang blijft bestaan.

home
© leuke-tips.nl - leuke babyshower tips